ISPARTA / MERKEZ - Şehit Sezgin Erdoğan Anadolu Lisesi

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan BAYDUR okulumuzu ziyaret etti.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlandı.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde özlem ve saygıyla anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını il programındaki coşkumuzla, okulumuzda da kutladık.

Kas

OAB Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı 31.10.2023 Salı günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda I. dönem 1. yazılı sınavları 31.10.2023 Salı günü itibariyle başladı.

Kas

Okulumuzda "Kızılay Haftası" etkinlikleri kapsamında pano çalışması gerçekleştirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı vesilesiyle okulumuzda Cumhuriyet Bayramı Köşesi ile bir dizi görsel çalışma gerçekleştirildi.

Ekm

Şehit Sezgin Erdoğan Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri olarak Gökkubbe Fuar Merkezi'deki kitap fuarına bir gezi düzenledik.

Ekm

"Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri" kapsamında 24.10.2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda "Atatürk, Cumhuriyet ve Demokrasi" konulu konferans düzenlendi.

Ekm

19 Ekim 2023 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize trafik eğitimi verildi.

Ekm

19 Ekim Muhtarlar Günü'nde Halıkent ve Ayazmana mahalle muhtarlarımızı ziyaret ettik.

Ekm

Okulumuz öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul aile birliği üyelerimizin katılımıyla kermes düzenlendi.

Ekm

Afete Hazırlık Külübü tarafından külüp panosu hazırlandı.

Ekm

12. Sınıf öğrencilerimize üniversiteye hazırlık amacıyla kullanacakları yardımcı kaynak kitapların dağıtımını gerçekleştirdik.