ISPARTA / MERKEZ - Şehit Sezgin Erdoğan Anadolu Lisesi

Nis

Şehitler Haftası kapsamında şehitlik ziyareti gerçekleştirdik ve Yasin-i Şerif okuduk.

Nis

Okulumuz konferans salonunda 11. sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi.

Nis

Türkiye Entelektüel Oyunları Liseler Arası Bilgi Yarışması'nda Yerimizi Aldık...

Mrt

MEB tarafından hazırlanan ortak sınavlar tüm Türkiye'de olduğu gibi okulumuzda da gerçekleştirildi.

Mrt

Pi günü haftasında okulumuz matematik kulübü bir dizi etkinliğe imza attı.

Mrt

Okulumuzda "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" vesilesiyle bir program düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda 14 Mart 2024 Perşembe günü 9. sınıf öğrencilerimiz için "Matematik Kazanım Değerlendirme Sınavı" yapıldı.

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı" Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü eTwinning Etkinliği gerçekleştirildi.

Şbt

Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'nda okulumuz öğrencileri Türkiye birinciliği ve Türkiye dördüncülüğü dereceleri elde ettiler.

Şbt

e-Twinning projemiz olan Değerlerine Sahip Çık, Geleceğe Umut Ol Logo ve afişimiz birinci seçildi

Şbt

Öğrencilerimizin depreme karşı farkındalık ve hazırlık seviyelerinin arttırılması amacıyla tahliye tatbikatı yapıldı.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönemi okulumuzda düzenlenen karne töreniyle noktalandı.

Ock

Tarım ve Orman Bakanlığı Isparta İl Müdür Vekili Sayın Hasan Eryiğit, okulumuzu ziyaret ettiler.

Ock

Şehit Sezgin Erdoğan Anadolu Lisesi, bu yıl da "Avrupa Kalite Etiketi" ile ödüllendirildi.