ISPARTA / MERKEZ - Şehit Sezgin Erdoğan Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz il genelinde düzenlenen yarışma ve etkinliklerde adından söz ettirmeye devam ediyor.

Nis

Çeşitli faaliyet ve yarışmalarda görev lan öğrencilerimiz için ödül töreni düzenledik.

Nis

PISA Uygulaması'nda ülkemizi temsil edecek olan okulumuzda hazırlık çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

Nis

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri, uygulanan deneme sınavları ile üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanıyor.

Nis

Okulumuz Şehit Sezgin Erdoğan Anadolu Lisesi, ülkemizi PISA uygulamasında temsil edecek 56 okuldan birisi oldu.

Nis

Okulumuzda 11. Sınıflar arası düzenlenen bilgi yarışmasına katılan öğrencilerimiz için ödül töreni düzenlendi.

Nis

"DEĞERLERİNE SAHİP ÇIK GELECEGE UMUT OL!"  isimli projemizi, bütün proje ortaklarının ve öğrencilerimiz katıldığı webinarımızla tamamladık.

Nis

Şehitler Haftası kapsamında şehitlik ziyareti gerçekleştirdik ve Yasin-i Şerif okuduk.

Nis

Okulumuz konferans salonunda 11. sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi.

Nis

Türkiye Entelektüel Oyunları Liseler Arası Bilgi Yarışması'nda Yerimizi Aldık...

Mrt

MEB tarafından hazırlanan ortak sınavlar tüm Türkiye'de olduğu gibi okulumuzda da gerçekleştirildi.

Mrt

Pi günü haftasında okulumuz matematik kulübü bir dizi etkinliğe imza attı.

Mrt

Okulumuzda "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" vesilesiyle bir program düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda 14 Mart 2024 Perşembe günü 9. sınıf öğrencilerimiz için "Matematik Kazanım Değerlendirme Sınavı" yapıldı.

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı" Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.